Obfusc v3.0 Php Encoder Crack (Patcher) - 2017


Merhaba arkadaşlar, Obfusc v3.0 Php ile yazdığınız kodları şifrelemeye (encoder) yarayan ücretli (100 Euro) satılan bir programdır. Projelerinizin kodlarını korumak ve düzenlenmesini engellemek amaçlı kullanabilirsiniz. Programda 4 seviye obfuscate ayarı ve 5 farklı şifreleme methodu mevcuttur. Ekstradan minumum karakter uzunluğunu belirleyebilirsiniz programdan çıkan şifrelenmiş kodlar kesinlikle anlaşılamaz hale gelmektedir. Sitemizden indireceğiniz programın yanında tarafımızca yapılan patcher (Obfusc v3.0 crack) mevcuttur. Patcher yardımıyla programı ücretsiz olarak full yapabilirsiniz. Patcherin nasıl kullanıldığını bilmiyorsanız aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.

Ekran Görüntüleri (Screen Shots)


Videolu Anlatım (Video Tutorial)


Yazılı Anlatım (Written Expression)
1-) Aşağıdaki Downlaod linkinden rar dosyasını indiriniz.
2-) İndirdikten sonra sağ tıklayıp rardan klasöre çıkart seçeneğini seçiniz ve rar şifresini giriniz şifre aşağıda mevcuttur. (rar açmak için winrar pc de yüklü olmalıdır.)
3-) setup_obfusc3_0.exe ye tıklayarak açınız ve ilerleyiniz Select Additional Tasks başlıklı pencereye geldiğinizde aşağıdaki Create a desktop icon kutucuğunu işaretleyiniz ve ilerleyerek kurulumu tamamlayınız.
4-) Masaüstüne gelen Obfusc 3.0 kısayoluna sağ tıklayınız ve Dosya konumunu aç seçeneğine tıklayınız.
5-) Açılan konuma rardan çıkartığınız klasör içerisindeki Obfusc v3.0.0 - Pacther - By x0z.exe isimli programı kopyalayarak yapıştırınız.
6-) Ardından Obfusc v3.0.0 - Pacther - By x0z.exe yi sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırınız ve patch butonuna basınız. (Mümkünse program açıkken yapmayınız programı kapatıp öle yapınız)
7-) Yukarıdaki işlemleri başarıyla tamamladıysanız artık programı full olarak kullanmaya hazırsınız, iyi eğlenceler..


Dosya Bilgileri (File info)
Sıkıştırma: RAR / Şifreli
Rar Şifresi: www.teknopc.net
Boyut: 11.1 MB
Virus Taraması: Zararlı Tespit Edilmedi!

İndirme Linkleri (Download Links)

Download linklerimizde link kısaltma reklamı vardır, Linke tıkladıktan sonra 5 saniye bekleyip "Reklamı Geç" butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.

4 yorum

Adsız YÖNETİCİ

Gene efsane bir paylaşım :D peki kırılması mümkün mü bu şifrelerin?

Yanıtla

Kırılmayacak bir şey yok :) ama baya bir zor şifrelemeyi yapan program C++ ile yazılmış onun için ancak assembly dilinde uzman bir arkadaş algoritmayı çıkartıp decoder yazabilir ^_^

Yanıtla
Adsız YÖNETİCİ

Hocam bu dilleri sen eğitim ile mi öğrendin lise olsun üniversite olsun bana önerebileceğin bir dil ve eğitim seti var mı acaba

Yanıtla

Ben videolarla kitaplarla falan öğrendim de öle çok bilgili olduğumu söyleyemem C, C++ ve C# dillerinden az biraz anlıyorum. Dil önerme konusunda ne yapmak istediğine göre bir şey önerebilirim. Hobi olarak masaüstü programları falan yapmak istiyorsan c# veya vb.net işini görecektir çok zorlamaz seni kısa sürede güzel programlar yaparsın. Web projeleri yapacaksan php öğrenebilirsin. Eğitim konusunda elimde bir kaç görsel set mevcut facebook sayfasına mesaj atarsan istediğin dili elimde varsa gönderebilirim.

Yanıtla

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1) Küfürlü, siyasi ya da huzur bozucu yorumlar yapmayınız.
2) Konu ile alakalı yorumlar yapınız.
3) Reklam linkleri ve spam mesajlar atmayınız.

* Attığınız yorumlar moderatör kontrolünden sonra yayınlanacaktır.
* Yukarıdaki kurallara uymazsanız sitemizden engellenebilirsiniz.