League Of Legends Ücretsiz Script | Skin Hack | LoL Hile



Herkese Merhabalar, Bu yazımızda League Of Legends Hilesi olan Elobuddy'den bahsedeceğim.
Elobuddy programı LoL için hazırlanmış scriptler yardımıyla çalışan profesyonel bir hile programıdır. Hileyi tam anlamıyla kavrayabilmeniz ve kullanabilmeniz için yazıyı okumanızı ve aklınıza takılan şeyleri yorum olarak belirtmenizi tavsiye ederim. Özellikle ilk kez script kullanacak kişiler bu yazıyı okumalı.

Öncelikle üye olmanız gerekmekte. Auth sistemi ile çalışır ve programı açtığınızda sizden siteye kayıt olduğunuz kullanıcı adı ve şifresini ister.


Bu adrese girerek kayıt olunuz. Kayıt olduktan sonra ChatBox Altında "EB Download" alanından indirin.
Programı indirdiğinizde öyle açayımda çalışsın olayı yok. Hangi karakterle oynayacaksanız o karakter için bir kereliğe mahsus o karakterin scriptini indirmeniz gerekmekte.
Bunun için Addon Database yani Script VeriTabanını kullanmanız gerekiyor.
https://elobuddydb.com/ Bu linkten istediğiniz karaktere tıklayın ve en fazla Like almış scriptin altındaki Install butonuna basın. 

Program çalıştırılsın mı? Diye uyarı gelecek. Evet diyin. Sonrasında Elobuddy programına dönecektir. Karşınıza gelen pencerede Scriptlerin isimleri mevcut. İndirmek istediğiniz scriptin yanındaki tik kutucuğunu işaretleyin ve install edin. 

Bittimi? Hayır. Skilleri otomatik dodgelamanız lazım. Bunu nasıl yapacağız?
https://elobuddydb.com adresine tekrar girin. Sağ üst köşede kategoriler bulunuyor. Buradan "Utility" yazanı seçin ve EvadePlus yazanı indirin. Bu script, gelen tüm skillerden karakterin otomatikman kaçmasını sağlayacaktır.

Ben biraz daha işi büyütmek istiyorum diyenler de Skin++ scriptini indirerek lol ücretsiz skin hilesini kullanabilirler.

Bunun dışında ek olarak oyuna girmeden karakter ekranında hileyi açın ve gerekli ayarlamalarınızı yapın. Gidipte, anivia karakterine annie scriptiyle girmeyin :) Evade Plus her zaman açık olsun ki skilleri her karakterde dodgelayabilesiniz.

Ban konusuna gelecek olursak size verebileceğimiz tavsiye işi abartmayın. Smurf hesaplar kasın, karşı tarafa script olduğunuzu belli etmeyin ve aklınıza takılan şeylerde yorum atarak yardım isteyin.
Birde yeni karakter geleceği zaman ve güncelleme geleceği zaman scripti kullanmayın. Ban riskiniz %15'lere kadar düşmüş olsun. 

İyi Eğlenceler!

Download linklerimizde link kısaltma reklamı vardır, Linke tıkladıktan sonra 5 saniye bekleyip "Reklamı Geç" butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1) Küfürlü, siyasi ya da huzur bozucu yorumlar yapmayınız.
2) Konu ile alakalı yorumlar yapınız.
3) Reklam linkleri ve spam mesajlar atmayınız.

* Attığınız yorumlar moderatör kontrolünden sonra yayınlanacaktır.
* Yukarıdaki kurallara uymazsanız sitemizden engellenebilirsiniz.