Pointblank Otomatik Log Temizleyici 2016



Merhaba arkadaşlar, Tarafımca Teknopc.Net adına kodlanan güncel Pointblank Otomatik Log Temizleme programını sizlere sunuyorum. Program benzerlerine göre bir çok ayrıcağılı sizlere sunuyor, isterseniz bazı logların silinmesini engelleyebilir, log silme silme hızını ayarlayabilirsiniz. Program seçtiğiniz Pointblank oyun klasörü içerisinde 9 tane log ismini belirttiğiniz silme hızı zaman ayarıyla kontrol ederek anlık siler. Bu işlem sizi oyun içerisinde loglardan dolayı aldığınız hatalardan ve oyundan atma sorunlarından büyük ölçüde korur. Programa mak. 15 dakika zaman ayarı ve mak. 90000 saniye girebilirsiniz. Kullanırken yaşadığınız sorunları ve eklenmesini istediğiniz özellikleri konu altına yorum olarak veya sitemizin iletişim bölümünden bana ulaştırabilirsiniz. Talepleriniz ve sorun bildirimleriniz programın gelecekteki sürümlerini daha iyi yapacaktır.

* Program .Net C# Programlama Dilinde Kodlanmıştır, Programı Sorunsuzca Kullanabilmek İçin Bilgisayarınızda Minumum .Net Fremework 3.0 kurulu olmalıdır.

Log Temizleme Programının Sildiği Loglar

Yazılı Anlatım (Written Expression)
1-)  İndirip rardan çıkartınız.
2-)  PB Oto Log Temizleyici.exe ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırı seçerek programı açınız.
3-)  Pointblank oyunun kurulu olduğu klasör konumunu seçiniz. Örneğin C:\ hardiskinde kurulu olduğunu var sayarsak C:\Program Files (x86)\Nfinity Games\Point Blank gibi dosya konumunu programa göstermelisiniz. Gösterme işlemini bir kez yapmanız yeterlidir, bir sonraki açılışlarda program oyun klasör konumunu otomatik olarak hatırlar.
4-)  Klasör konumunu doğru olarak seçtikten sonra dilerseniz programın hangi zaman aralıklarında log sileceğini değiştirebilir, sildiği loglardan bazılarını kapatabilirsiniz. Bunlara gerek duymuyorsanız default ayarlarıyla 5-) maddeyi yapabilirsiniz.
5-)  Son olarak Log Temizlemeyi Başlat butonunu kullanarak programı başlatabilirsiniz.

İndirme Linkleri (Download Links)

Download linklerimizde link kısaltma reklamı vardır, Linke tıkladıktan sonra 5 saniye bekleyip "Reklamı Geç" butonuna basarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1) Küfürlü, siyasi ya da huzur bozucu yorumlar yapmayınız.
2) Konu ile alakalı yorumlar yapınız.
3) Reklam linkleri ve spam mesajlar atmayınız.

* Attığınız yorumlar moderatör kontrolünden sonra yayınlanacaktır.
* Yukarıdaki kurallara uymazsanız sitemizden engellenebilirsiniz.